Info om cookies

Ved å gå inn på vårt domene samtykker du til bruk av informasjonskapsler i din nettleser. Dette er en prosess som foregår automatisk i alle moderne nettlesere. Hvis du vil trekke tilbake ditt samtykke kan du gå inn i nettleserinnstillingene dine og skru av informasjonskapsler helt, men det medfører at funksjonalitet på våre nettsteder ikke vil fungere som normalt.

Informasjonskapslene på våre domener brukes for å gjenkjenne deg på vårt nettsted. Dette er for å kunne identifisere deg i for eksempel et billettkjøp. Vi benytter oss også av tredjepartstjenesten Google Analytics. Google Analytics er et analyseverktøy for å se og analysere bruk av våre nettsteder. Tredjepartstjenesten Facebook Pixel benyttes også på blaagrotte.no for å kunne identifisere hvordan brukere interagerer med nettsiden.

Videre informasjon om Googles bruk av informasjonskapsler og deres privacy policy finner du på https://www.google.com/policies/privacy/. For å lese mer informasjon om Facebook sin privacy policy, kan du besøke https://www.facebook.com/privacy/policy/. I tillegg bruker vi Chartbeat. Dette er også et verktøy som analyserer bruk av våre nettsteder i sanntid. Dette er for å kontinuerlig kunne gi deg som bruker en bedre opplevelse. Informasjon om Chartbeat sin privacy policy finner du på https://chartbeat.com/privacy/.