Musikkbrunch: Mandolinjul

Om arrangementet

Musikkbrunch Fredrikstad: Mandolinjul

I samarbeid med Studium Actoris har Den kulturelle spaserstokken anledning til å by på en førjulskonsert utenom det vanlige. Carlo Aonzo Trio er en italiensk trio bestående av Carlo Aonzo, Lorenzo Piccone og Luciano Puppo på Mandolin, gitar og kontrabass. På denne konserten får du høre alt fra Santa Lucia til Glade jul via internasjonal folk- og klassisk musikk guidet av mandolinisten fra Teatro La Scala i Milano. 

Trioen har et ønske om å lære seg ett par norske tekster til julelåtene, noe som publikum kan hjelpe dem med, kanskje?

Velkommen til en formiddag der italiensk og norsk julestemning brygges i søt harmoni, gjennom Mandolinen - slik du aldri har hørt det før! 

Studium Actoris er et internasjonalt teaterensemble som har skapt og spilt forestillinger på tvers av kulturelle sjangere siden 1989. De har base i Fredrikstad og formidler internasjonal scenekunst av høy kvalitet, blant annet gjennom gjestespillkonseptet SAFT. Carlo Aonzo Trio har blitt invitert til Fredrikstad gjennom SAFT.

Musikkbrunch Fredrikstad er en konsertserie på dagtid og en del av Den kulturelle spaserstokken.  Den kulturelle spaserstokken er en ordning for personer over 65 år som organiseres av Kulturetaten og Aktiv omsorg i Fredrikstad kommune. 

Det vil være enkel servering av kaffe/gløgg og julekaker, inkludert i billetten.