Praktisk informasjon

Kulturhuset Blå Grotte ligger i Nygaardsgata 22-24 ved siden av rådhus og kino, i gågaten i Fredrikstad.

Parkering: Vi anbefaler å bruke kollektivt og at de som kjører parkerer i Apenesfjellet parkeringshus.

Finn Kulturhuset Blå Grotte på Google Maps

Ledsagerbilletter: Blå Grotte tillater ledsagerbilletter til kr. 0,- for alle forestillinger, også de våre leietakere arrangerer. Ledsagerbevis må fremvises. Ta kontakt pr. telefon 69306090, eller kom innom Fredrikstad kino for å kjøpe ledsagerbilletter.

Kjøpsvilkår for billetter:

Kjøpte billetter refunderes kun ved avlysning av arrangementet.

Rullestolbrukere: Vi holder alltid av de fire midterste setene på rad 1 for rullestolbrukere i sal Grotta, og fire plasser ytterst til høyre på rad 1 i sal Speilet. Ta kontakt pr. telefon 69306090, eller kom innom Fredrikstad kino for å kjøpe disse plassene. Rullestolbrukere kan sette rullestolen foran det sammenslåtte setet, eller bruke setet og sette bort rullestolen. Våre verter hjelper dere på plass.

Inne på Blå Grotte er det ingen terskler eller hindringer, men rullestolbrukere må ankomme via vår utgang. De som skal til Sal Speilet må ta heis backstage. Ta kontakt med våre verter ved ankomst for hjelp.

Lyttestøtte

Blå Grotte og Speilet har ikke tradisjonell teleslynge for høreapparater, men overføring av lyd over eget WiFi nettverk.
Det er to muligheter for tilkobling til dette nettverket:
- For høreapparater med Bluetooth® teknologi må man laste ned en App fra WaveCAST til mobilen (iOS eller Android).
- For høreapparater som har teleslynge teknologi (merket T) må man kan bruke en WaveCAST mottager med en halsslynge som vi har til utlån.